Werk in uitvoering #1

2011-03-15

workinprogress001

Er is alweer een maand voorbij sinds mijn laatste update en er is een hoop gebeurd. Daarom introduceer ik de eerste (van vele) Werk-In-Uitvoering blog posts, waarin ik jullie informeer over projecten die ik afgerond heb en degene waar ik op dit moment aan werk.

Ik zal beginnen met een statusrapport van mijn goede voornemens. Alle foto albums voor mijn portfolio staan nu online en mijn portfolio is zo up to date als het kan. Naast de afbeeldingen voor de bestaande projecten, heb ik ook twee nieuwe Huisstijl projecten toegevoegd, en een samenvatting van mijn stageperiode bij architectenbureau Broekbakema.
Er staan nog een aantal dingen op mijn To-Do lijst zoals onder andere het maken van een zoekfunctie en een RSS feed voor de website.

Op het moment werk ik aan verschillende projecten.Het belangrijkste is het ontwerpproject van mijn Master traject bij Bouwkunde, samen met een aantal andere vakken. Één daarvan is een Geschiedenis Scriptie die ik wil gaan schrijven over typografie.

Naast mijn studie ben ik bezig mijn webdesign vaardigheden te trainen met een aantal fictieve projecten, ontwerp ik T-shirts voor mijn tennis competitieteam en werk ik aan een architectuur opdracht voor een bedrijfsmakelaar in Delft.

Kom over een paar weken terug om de nieuwe updates te bekijken in mijn portfolio!