Studyscape Roeterseiland

2011-09-11

studyscaperoeterseiland

This Masters course consisted of the design of an extension for the University of Amsterdam at the location of the Roeterseiland. I designed a large study landscape with a raised public space above it and courtyards in the middle. Two hallways connect all of the spaces inside and the raised public space connects the square at the waterfront to the main building and student housing in the back.

studyscaperoeterseiland000.jpgstudyscaperoeterseiland001.jpgstudyscaperoeterseiland002.jpgstudyscaperoeterseiland003.jpgstudyscaperoeterseiland004.jpgstudyscaperoeterseiland005.jpgstudyscaperoeterseiland006.jpgstudyscaperoeterseiland007.jpgstudyscaperoeterseiland008.jpgstudyscaperoeterseiland009.jpgstudyscaperoeterseiland010.jpgstudyscaperoeterseiland011.jpg