Wenskaarten voor Kaartje2go

2021-03-12

Sinds 2015 staan er ontwerpen voor wenskaarten van deBos Design op de website van Kaartje2go. Een verzameling unieke, grappige en handgetekende kaarten voor diverse gelegenheden. De ontwerpen kunnen door de klant naar wens gepersonaliseerd worden en direct worden verstuurd naar familie en vrienden. Ook kun je de kaarten eerst thuis laten bezorgen en zelf schrijven (voor bijvoorbeeld geboortekaartjes en uitnodigingen).

De kaarten van deBos Design hebben een herkenbare, cartooneske stijl en bevatten vaak grapjes of een onverwachte wending aan de binnenzijde van de kaart. Zo is elke kaart anders en een verrassing om te lezen. Hieronder vind je een selectie van de ontwerpen. Bekijk alle kaarten in de kaartenwinkel van deBos Design.

Vanwege de Corona-maatregelen en de beperkte mogelijkheden om familie en vrienden te ontmoeten, worden kaartjes nog meer dan anders gewaardeerd. Daarnaast is humor vaak een uitstekende manier om met vervelende situaties om te gaan. Speciaal daarvoor heeft deBos Design een aantal Corona-proof kaarten ontworpen.