deBos Design producten te koop bij MijnTafel Leiden

2024-05-03

Vanaf mei 2024 heeft deBos Design een plekje bij MijnTafel in Leiden om zelf ontworpen en handgemaakte producten te verkopen. Van klei oorbellen en sieradenschaaltjes tot wenskaarten en magneten in allerlei vrolijke kleuren en vaak ook met een beetje humor.

MijnTafel is een winkelconcept naar Fins voorbeeld waar particulieren hun (zelfgemaakte) spullen kunnen verkopen zonder dat ze zelf in de winkel hoeven te staan. Verkopers huren een tafel en MijnTafel bemand de winkel. Het doel van MijnTafel is het stimuleren van hergebruik en recycling door te focussen op tweedehands en zelfgemaakte producten.

deBos Design verkoopt bij MijnTafel Leiden diverse producten van eigen ontwerp. Afgezien van het drukwerk (zoals wenskaarten en boekenleggers) en enkele 3D-geprinte onderdelen is alles handgemaakt van bijvoorbeeld polymeerklei en afvalhout. Ook de displays op de tafel van deBos Design zijn bijna allemaal gemaakt van gerecyclede materialen.

Bekijk hier een overzicht van de producten en bijbehorende prijzen:
Productlijst deBos Design bij MijnTafel Leiden (PDF 6MB)

Bekijk hieronder de foto’s voor een impressie van de tafel in de winkel en loop zeker even binnen als je in de buurt bent! De winkel staat vol met prachtige producten.

Heb je een suggestie voor een product of zie je dat een gewild product is uitverkocht? Neem vooral even contact met me op en wie weet ligt het dan snel (weer) in de winkel.

Tot ziens in Leiden!?