NIEUW voor onderweg: mega-autobingo en doeblad

2024-07-13

Een lange autoreis voelt een stuk korter wanneer je plezier hebt en wat is er leuker dan autobingo en grappige opdrachten tijdens het rijden. Met deze vernieuwde bingo-bladen en een geheel nieuw doeblad ben je op je bestemming voordat je het doorhebt! Gratis te downloaden.

Continue reading

GRATIS Zomer doeboekje

2024-07-10

Of je nu met de auto of het vliegtuig reist en op een camping of in een hotel verblijft, dit GRATIS doeboekje met puzzels en kleurplaten maakt de zomervakantie een stuk leuker én leerzamer!

Continue reading

deBos Design producten te koop bij MijnTafel Leiden

2024-05-03

Vanaf mei 2024 heeft deBos Design een plekje bij MijnTafel in Leiden om zelf ontworpen en handgemaakte producten te verkopen. Van klei oorbellen en sieradenschaaltjes tot wenskaarten en magneten in allerlei vrolijke kleuren en vaak ook met een beetje humor.

Continue reading

IKEA hack: sieraden display

2024-03-07

Vanwege het groeiende aantal zelfgemaakte oorbellen en hangers was een opbergplek nodig met meer ruimte en bescherming tegen stof. En we willen de sieraden graag laten zien. Met hulp van een 3D printer en een oude IKEA lijst heb ik de perfecte display gemaakt.

Continue reading

deBos Design steunt KWF tijdens CPC Loop

2024-01-19

Tijdens de CPC Loop op 10 maart 2024 ren (of loop) ik de 5km. Dat doe ik, behalve voor een mooie medaille en de persoonlijke fysieke prestatie, ook om bij te dragen aan het KWF. De NN CPC Loop Den Haag steunt namelijk ook dit jaar weer KWF Kankerbestrijding.

Continue reading