deBos Design steunt KWF tijdens CPC Loop

2024-01-19

Tijdens de CPC Loop op 10 maart 2024 ren (of loop) ik de 5km. Dat doe ik, behalve voor een mooie medaille en de persoonlijke fysieke prestatie, ook om bij te dragen aan het KWF. De NN CPC Loop Den Haag steunt namelijk ook dit jaar weer KWF Kankerbestrijding.

Onderzoek naar kanker is belangrijk. Het is letterlijk van levensbelang voor veel mensen. Iedereen krijgt er, direct of indirect, mee te maken. Ook ik ben familieleden en vrienden kwijtgeraakt door deze ziekte. Daarom heb ik een persoonlijke actiepagina aangemaakt via het KWF om geld op te halen voor kankeronderzoek. Om anderen meer kans te geven op genezing of simpelweg meer tijd met hun dierbaren.

Help jij mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF? Steun dan mijn actie en sponsor mij en daarmee iedereen die nu en in de toekomst vecht tegen kanker.

Vanuit deBos Design doneer ik niet alleen geld, maar ook mijn tijd en creativiteit. De meest gulle sponsor krijgt namelijk zijn eigen “Loop ik nou zo hard, of rennen jullie zo langzaam?”-shirt!

Doneer nu en deel de link met vrienden en familie! Namens mijzelf en KWF: dankjewel!