Gratis Halloween puzzelboekje

2022-10-30

Het begon met een paar woordgrapjes op de fiets naar school. “Hoe noem je een zombie die je helpt navigeren in de auto?” “Een TomTombie!” En zo waren er nog een stuk of tien. Dat leek me een leuk werkblad voor de kinderen om op school te maken met Halloween en dus tekende ik een serie zombies in verschillende bijzondere situaties. Twee grappige bladen met woordgrapjes.

Vervolgens kwam er een doolhof puzzel bij met een vleermuis die op zoek was naar zijn ouders in een grot. En een woordzoeker met 28 woorden die te maken hebben met Halloween. En een zoekplaatje. En nog een puzzel. En nog één. Uiteindelijk is het een puzzelboekje geworden met 8 bladen met verschillende leuke puzzels. Allemaal in Halloween thema met zombies, spinnen, vleermuizen, heksen, etc.

Het boekje is gemaakt voor kinderen in groep 3 tot en met 5 van de basisschool en daarom ideaal als werkboekje om uit te delen met Halloween. Maar puzzelen is goed voor alle leeftijden en er zit voor iedereen wel een uitdagende puzzel in. En de jongste kinderen kunnen altijd de plaatjes inkleuren!

Download hieronder het boekje als PDF of bekijk een preview van een aantal bladen. Happy Halloween!

Download het werkboekje (PDF 2,4MB)
Download het antwoordenblad (PDF 1,7MB)