Kaartje2go Top 3: 2021

2022-01-15

Het afgelopen jaar konden we onze familie en vrienden niet zo vaak opzoeken als we hadden gewild. Dit was terug te zien in de verkoop van de wenskaarten van deBos Design via Kaartje2go.nl. Bekijk nu de bestverkochte kaarten van 2021.

Dat het Corona-virus een grote impact op de maatschappij heeft, is bekend. Het is dan ook geen verrassing dat alledrie de kaarten in de top 3 van bestverkochte kaarten van deBos Design bij webshop Kaartje2go.nl het afgelopen jaar een verband hebben met de situatie in ons land.
Zowel de nummer 3 als de nummer 2 zijn kaarten om iemand sterkte te wensen of op te vrolijken. De bronzen medaille gaat naar “Deze kaart is niet besmet… maar wel ongelofelijk positief!”. Deze kaart bevat een enorme dosis positiviteit en dan wel in de goede zin van het woord. De zilveren medaille is voor de “Dikste knuffel ooit”, omdat een gewone dikke knuffel soms gewoon niet genoeg is.
De absolute nummer 1 was echter een verjaardagskaart en omdat veel feestjes niet door konden gaan, werden er extra veel van verstuurd om dierbaren te feliciteren. Dat deze kaart de Corona-maatregelen met humor in beeld bracht, viel in de smaak. Van alle ontwerpen van deBos Design op de website werd “Niet meer zoals vroeger” verreweg het meest verkocht. De kaart was goed voor een derde (!) van alle verkochte kaarten van deBos Design. Een terechte winnaar van de gouden medaille dus.

Bekijk hieronder de winnaars van afgelopen jaar. Benieuwd naar de andere kaarten van deBos Design? Check dan de kaartenwinkel.

De Top 3 van 2021