Gratis Automerken Bingo

2023-07-07

Het is weer zomervakantie en dat betekent dat we massaal (heel lang) in de auto gaan zitten op weg naar onze bestemming. Om de reis een beetje leuker te maken is er natuurlijk al de autobingo van deBos Design van vorig jaar. Wil je dit jaar wat anders of ga je zo ver reizen dat één bingo niet genoeg is? Dan heb je geluk, want nu kun je je ogen uitkijken met deze automerken bingo!

De automerken bingo is er in drie varianten met verschillende moeilijkheidsgraad. Zo is er een blad met 12 van de meest voorkomende automerken voor de jongere kinderen. Vervolgens is er een blad met 24 automerken waar ook een aantal meer bijzondere merken tussen staan. En voor de echte autoliefhebbers is er een blad met niet minder dan 48 (!) automerken, waaronder een aantal behoorlijk exclusieve! Die zul je dus zeker niet snel tegenkomen. Bij die laatste is het waarschijnlijk niet zozeer de vraag wanneer je hem vol krijgt, maar hoeveel je er kunt vinden ;) Krijg je de kaart helemaal vol? Dan ben je echt een bingo-baas! Tik ‘m aan.

Hieronder kun je een preview zien van de drie bingo-kaarten en kun je de pdf-bestanden gratis downloaden om thuis te printen. Goede reis!

Download hier de bingo-kaart in PDF met 12 automerken (ca. 1 MB).
Download hier de bingo-kaart in PDF met 24 automerken (ca. 2 MB).
Download hier de bingo-kaart in PDF met 48 automerken (ca. 3,5 MB).