How To: Paashaas schoenendoos

2023-04-07

Wil je een last-minute Paas-ontbijtje-op-bed regelen of een cadeautje geven op een originele manier? Dan is deze schoenendoos-Paashaas perfect: snel, makkelijk en superschattig! En met uitgebreide instructies wordt het helemaal een eitje ;)

Of je nu een doorgewinterde maker bent of totaal niet van knutselen houdt, deze Paashaas is leuk voor iedereen. Je kunt hem helemaal versieren en er een waar kunstwerk van maken of je houdt het simpel en je bent in een uurtje klaar. Hoe dan ook is het resultaat een mega cute Paashaas opbergdoosje, ideaal voor een ontbijtje op bed of een Paascadeautje. Of je gebruikt hem om alle gevonden Paaseieren of Paasversiering in te bewaren. De mogelijkheden zijn EIndeloos en de kans is groot dat je alle benodigdheden gewoon in huis hebt.

Hoe je hem maakt? Simpel. Je vouwt een kartonnen schoenendoos binnenste buiten en plakt er oren, armen, benen, een neus en tanden op en tekent een paar ogen. Meer is het EIgenlijk niet. Ben je niet zo creatief en heb je behoefte aan wat meer uitleg? Bekijk dan de volledige instructies (in het Engels, dat wel) op instructables.com.

Bekijk hieronder wat je nodig hebt en hoe de schoenendoos er uitEIndelijk uit kan komen te zien. Vrolijk Pasen!